Utisci sa daljinskih inicijacija

’’Dobar dan svima. ? Samo da podelim utiske o daljinskoj inicijaciji. Sinoć sam prošla inicijaciju u Kraniosakralnu terapiju i sjajno sam se osećala. Između ostalog osetila sam prisustvo svetlosnih bića i naravno Nikosa sve vreme. Inicijacija je prošla lako, ugodno i sa velikom radošću za mene.??? Preporučujem. Verujem da ovu tehniku svako treba da ima. Hvala mnogo. ??’’ D.S.

’’Dobro veče svima, želim da podelim sa grupom moje iskustvo inicijacije na daljinu Ujedinjene energije svetlosti. Bila je veoma jaka energija kao da sam imala vatrene lopte na dlanovima i osetila sam kao da neko prstom prolazi po njima, a Nikos mi je posle objasnio šta je to, i jako ljuljanje sam imala napred nazad i kružno. Na kraju sam ispred mene videla znak koji mi je bio poslat. Bilo je fenomenalno i jako, želim da ohrabrim sve koji žele neku od ponuđenih inicijacija slobodno da se prijave. Hvala Nikosu i Tamari sto su mi učinili život srećnijim.’’ T.I.

’’Dobar dan svima, danas pre podne sam imala inicijaciju Ujedinjena energija Svetlosti na daljinu. Bilo je mnogo sunca, svetlosti i zraka, veoma jak pritisak na glavi i zujanje u ušima, potom se nešto zaustavilo u grlu, jedva sam progutala, kao knedla u grlu, posle toga jak protok kroz kičmu i celu levu stranu, pa kad se to završilo krenula je desna strana. Baš mi je bilo čudno, ali valjda tako treba biti, potom velika toplina u celom telu koja je trajala baš dugo, možda 3 sata. Hvala Nikosu i Tamari na ovim divnim darovima hvala od srca. Volim vas!!!’’ V.S.

’’Danas, nešto pre podneva, postala sam član porodice iniciranih u Ujedinjenu energiju Svetlosti koju sam, iz ne znam kog razloga nazvala Energija čiste Svetlosti. Pa, možda i nisam puno pogrešila. Nikada u dosadašnjem životu nisam osetila tako snažnu i toliko prijatnu energiju. Krenulo je od glave polako se širilo na čitavo moje biće. Nakon inicijacije, koja mi je izuzetno prijala, ostala sam još nekih petnaestak minuta sa osećajem da svetlim kao velika sijalica. (smiley) Nikos, beskrajno hvala što ste me uveli u ovu priču. Radujem se radu sa Svetlošću. Radujem se svakoj inicijaciji u bilo koju od energija sa kojima radite, jer nas to, sve zajedno, podiže na novi nivo sa koga ćemo osvetljavati jače i dalje. Puno Ljubavi svima. Puno Sreće i Radosti u svakom danu.’’ G.K.

’’Moja prva daljinska inicijacija, u Abundancijin zrak izobilja, bila je fantastično iskustvo. Počelo je, kao i uvek, toplotom u dlanovima, posle par trenutaka kreće jakim intenzitetom kao da neko sipa zlato iznad moje glave. Ubrzo sledi osećaj kao da je Nikos ruke položio na vrh glave i onda kreće erupcija koja se širi i sliva duž kičme. Onda osećaj da drži ruke na ramenima, sve vreme osećam kao da je tu iza mene Nikos. Manifestacija zlatne svetlosti sa zelenim travanjakom sve vreme uplovljavala je kroz 7. čakru i širila se do prve čakre. Ono što je meni bilo fascinantno je da mi se u toku inicijacije pokazalo šta da uradim sa nekim komadom zlata koji nije moj. Beskrajno zahvalna Nikosu❤️ i Tamari❤️ za sve divne inicijacije i fantastičan Reikisvet.????????????????????????????????????????????’’ M.S

’’Dobro jutro, pre par minuta sam imala inicijaciju, Anđeosko ćelijsko isceljivanje, na daljinu, energija je bila tako jaka i moćna  kao da sam imala vatrene lopte u rukama , prošla je kroz celo telo, mislim svaki atom i na kraju su krenule suze, šta bi ne znam ni ja, valjda ćišćenje . Prelepo iskustvo, hvala, hvala, hvala, Nikosu i tebi Tamara, draga naša dušice, što pomažete nama, a mi ćemo, verujem, pomoći nekom drugom za dobro svih i za ovu našu predivnu planetu! Hvala što postojite! Volim vas!’’ V.S.

’’Dobro veče, želim da podelim u iskustvo sa daljinske inicijacije u energiju Anđeosko ćelijsko isceljivanje, koju sam primila malopre. Bilo je predivno, osetila sam blago ljuljanje i sve vreme anđeoski dodir na mestu gde imam polipe u sinusima, zapravo je isceljivanje počelo odmah. Želim da ohrabrim sve koji žele inicijaciju na daljinu da funkcioniše besprekorno. Hvala Tamari i Nikosu za predivne energije!’’ T.I.

’’Večeras sam inicirana u Abundancijin zrak izobilja. Odmah da kažem da sam imala vise inicijacija, ali ovo je bilo bas moćno. U početku je sve bilo crveno ispred mene i onda ogroman nalet energije, toliko jak da sam imala utisak da mi je nešto pritisnulo grudi. Bukvalno mi se srce uzlupalo baš jako. Zatim se crvena boja pretopila u ljubičastu. Imala sam takođe utisak da me neko snažno drži za ramena i nakon toga protok energije niz kičmu. Pri kraju inicijacije baš sam bila odmorna, kao da sam se naspavala. I evo dok ovo pišem bas se osećam sveze i odmorno. Moram reći da je bilo veoma moćno i fenomenalan doživljaj! I dalje ću praktikovati daljinsku inicijaciju, jer je ova bila odlična. I naravno, hvala Nikosu na ovoj inicijaciji i Tamari koja je u pravom trenutku podelila video o Abundanciji! Fenomenalni ste!!! ????? I da dodam naravno, da jedva čekam sutrašnji dan da počnem sa radom! ?’’ C.B.

’’Htela bih da podelim sa vama iskustvo sa daljinskih inicijacija Reiki neustrašivosti i Aktivacije unutrašnje snage. Prvo je krenulo sa zujanjem u desnom uvetu, odnosno kao blagi talasi, kao i po običaju što se događa kod mene skoro uvek u poslednjih pola godine, onda sam osetila na glavi i desnoj ruci kao blago peckanje, a onda sam oko glave osetila nečije prisustvo (smiley). U poslednjih desetak minuta je bila baš intenzivna energija, pretpostavljam da je to bila aktivacija unutrašnje snage, jer je bilo izuzetno snažno, osetila sam intenzivan protok u nogama i u toku same inicijacije blagi bol u glavi, ali ne klasičan bol, već se zaista osećala energija intenzivno (smiley). Jedva čekam da počnem sa primenom i ovih energija, svaka je za mene jedinstvena i zauzima posebno mesto u mom srcu (smiley). Hvala Tamari i Nikosu na ovim divnim darovima i što nam svakodnevno pružaju mogućnost da menjamo svoje živote na bolje!(heart)’’ I.K

’’Htela bih i ja da podelim iskustvo daljinske inicijacije u Svetlost punog spektra. Uvek se radujem novim energijama i sve mi pružaju zadovoljstvo u radu sa njima. Sinoć sam imala prvu daljinsku inicijaciju i takođe je bila veoma intenzivna i prijatna. Zahvaljujem se ovim putem Nikosu koji je to besprekorno obavio.’’ J.I.

’’Dobro jutro, želim da podelim svoje iskustvo sa daljinske inicijacije u energiju Anđeosko ćelijsko isceljivanje sinoć… moram da budem iskrena i priznam da sam bila skeptična po pitanju daljinske inicijacije jer sam mislila da to neće funkcionisati kao sto je slučaj sa “kontaktnom”, u smislu samog osećaja… ali baš sam se prevarila i drago mi je što jesam ?. Na početku je preda mnom bila bela svetlost koja je vrlo brzo prešla u nežno zelenu, trnci u rukama su krenuli od laktova do samih dlanova, a onda ih je bilo samo u jagodicama prstiju i prešli su u pulsiranje jagodica. Najjači osećaj je bio nečije prisustvo sa moje leve strane, da bi se u jednom trenutku i začulo krckanje u levom uglu kreveta kao da je neko seo i sve vreme prisustvovao inicijaciji. Bilo je izvanredno, zaista! Hvala Nikosu na inicijaciji i hvala energijama koje “rade” i kada im ne verujemo potpuno ?’’ K.C.

’’Evo mog iskustva nakon inicijacije u Abundancijin zrak izobilja: trnci u dlanovima, centriranje u donjem stomaku, bukvalno karlica išla nazad 2 do 3 cm. Blagi grč u stomaku i čula sam creva, blago zelena vidljiva unutrašnjim vidom, ostala i 20-tak minuta baš me opustilo i malo sam opet pospana, ? divno. Hvala Nikosu i Tamari, a pišem i o iskustvu na dalje kroz autotretmane.’’ J.J.

’’Oduševljena sam daljinskom inicijacijom Aktivacija manifestovanja izobilja i prosperiteta. Osećaj je bio fantastičan. Osećala sam energiju neuporedivo jače nego pri kontaktnim inicijacijama. Imala sam osećaj kao da mi se otvorila krunska čakra i da neki snop ulazi u mene?. U predelu trećeg oka kao neko blago trnjenje, veliku energiju iz dlanova. Na momente sam videla plamen bele svetlosti. Oduševljena sam! Hvala! Hvala! Hvala!?? V.S.

’’Aktivacija manifestovanja I izobilja. Odlično se osećam. Ruke su mi se širom otvorile. Iz dlanova je krenula energija u svim bojama duge, koja se spojila iznad moje glave kao luk. Najintezivniji osećaj je bio u trećem oku, mada se protok osećao u čitavom telu. Posle sam imala osećaj kao da me neko blago drži za ruku i pred kraj u dlanovima se stvorila energetska lopta za koju sam znala da je treba uneti u treće oko. Ono i sada vibrira kao da je utrnulo malo i to se pojačava dok ovo pišem. Hvala puno na inicijaciji. (diamond)(rainbow)(2_hearts). Jedini nedostatak ovih inicijacija je sto nedostaje druženje sa Tamarom i Nikosom, koji su postali dragi prijatelji i više od toga ako tako smem da kažem. Imate posebno mesto u našim životima i srcima.’’ L.K.

’’I ja sam upravo završila sa inicijacijom u Zlatni Reiki III na daljinu. Pošto su prve dve inicijacije u Zlatni protekle sa blažom energijom od ostalih energija, nisam mnogo očekivala ni od ove inicijacije, jer znam da je Zlatni blaži, međutim iako je krenuo prvih minuta samo osećaj miline, zatim blaga energija u telu, u poslednjim minutima sam osećala jaku toplotu u rukama čak i nakon završetka inicijacije i blago klimanje na kraju. Od vizualnih efekata samo svetlost belo zlatna u jednom momentu oko sredine, ali svakako više nego što sam očekivala. Hvala puno! (smiley)’’ D.A.

’’Upravo završena inicijacija Kundalini Reiki 1 sa Nikosom, svašta nešto se tu događalo ??, impresivan osećaj, hvala vam još jednom na svemu.’’ M.C.

’’Evo i ja sam prošla daljinsku inicijaciju Aktivacija manifestovanja izobilja i prosperiteta sa Nikosom. Imala sam strujanje kroz dlanove i pulsiranje podlaktica kao i uvek, a onda u jednom momentu sam osetila kao da sam bila poluizduvan balon koji se naduvao i ispravio. I interesantno, iako je bila zamračena prostorija, imala sam neke svetlosne efekte iznutra, kao stroboskop, ali ne neprijatno kao u diskoteci nego nekako fino. Od sutra počinjem da praktikujem i radujem se daljem napretku. (smiley) Hvala Tamari i Nikosu na ovakvim prilikama! (heart)’’ M.C.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori