Svetlost opraštanja

Svetlost opraštanja je posebna forma Reikija koja pomaže da se iscele i očiste stare emocionalne povrede, žaljenje ili problemi prouzrokovani nedostatkom ljubavi. Za mnoge ljude i događaje u vašem životu vezani ste energijom neopraštanja (zameranja, ljutnje, ogorčenosti, razočaranosti, izneverenosti) i mnogo nakon što su prestali da igraju važnu ulogu vašem životu. Mnogih ljudi i događaja ne možete više ni da se setite, a nosite energiju neopraštanja vezanu za njih. Ta energija je izrazito destruktivna i uzrok je raznih vidova nezdravosti kako u fizičkom telu, tako i u drugim područjim života. Primenom Svetlosti opraštanja otpuštate i razrešavate duboko usađene blokade koji bi se bez energetske pomoći teško otklonile. Otklanjate te energije na intenzivan ali nežan način.

Opraštanje je često teško ostvariti svesnim trudom.  Nekad, što više mislite o nečemu, pogoršavate ga. Zato je Svetlost opraštanja tako moćna. Ne zahteva da mislite o bilo čemu. Vaš logički um nije uključen u proces opraštanja kad primenjujete ovu energiju. Kada se redovno primenjuje, Svetlost opraštanja će vam pomoći da se osećate lakše, slobodnije i srećnije. Ali i ako je samo jednom aktivirate, otpustiće teški tovar bola i energije za koju možda i ne znate da je nosite. Ovom tehnikom možete pomagati i sebi i drugima.

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori