Svetlost anđela

’’Svetlost anđela’’ je energetski sistem koji radi sa svetlosnom energijom anđela radi isceljenja i dizanja vibracije. Svrha sistema je unošenje svetlosti u srce i dopuštanje radosti duše da postane vidljiva. Često se u životu nađemo zaglavljeni u problemima, nerešenim pitanjima i razočaranjima. Srce nam postane nekako teško, a um sužen. Počinjemo sve da doživljavamo preozbiljno. Ceo život se pretvara u problem koji treba rešiti umesto da bude radosno iskustvo koje potpuno proživljavamo. Kad postanemo uhvaćeni u taj model borbe, postane teško da nađemo radost u životu. Nekad nas problemi odvedu u depresiju, stres i slabost. Čak i ako nismo ušli u potpunu depresiju, možda imamo duge faze tuge ili živimo u konstantnom stresu. Rešenje svakako nije da se još više zatvaramo i osuđujemo sebe što ne držimo sopstveni život pod kontrolom. To bi nas samo odvelo u još veću frustraciju, nisko samopoštovanje i osećaj zaglavljenosti. Najbolje što možemo uraditi kad osećamo da smo okruženi tamom, jeste da tu tamu osvetlimo.

Sistem ”Svetlost anđela” pomaže da podignemo vibraciju srca uz pomoć Anđela isceljivanja. Podizanje vibracije srca isceljuje nas na svim nivoima na kojima je to potrebno. Sistem mogu koristiti i Reiki praktičari i oni koji se ne bave ni jednom energetskom tehnikom.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori