Srebrno-ljubičasti plamen

Srebrno-ljubičasti plamen je dar Sen Žermena, baš kao i Ljubičasti plamen. Srebrno-ljubičasti plamen došao nam je nakon Ljubičastog, kada su se i naše lične i kosmičke energije promenile.

Srebrno-ljubičasti plamen je visokofrekventna spiritualna energija koju je na Zemlju poslao vazneseni učitelj Sen Žermen. Ova energija poseduje kvalitete slobode, alhemije, pravde, radosti, opraštanja i milosti. Kad se mantra izgovara posvećeno, Srebrno-ljubičasti plamen prožima svaku ćeliju i atom našeg tela, um, emocije, pa čak i sećanja u našoj podsvesti. Zapravo podiže vibraciju elektrona, tako da više rezoniramo sa čistom kosmičkom energijom koja dolazi iz Božanskog izvora. Kao rezultat toga, Srebrno-ljubičasti plamen vrši transmutaciju svega toksičnog što je smešteno u naše duhovno ili fizičko biće, bez obzira da li je to emocija, npr. mržnja prema sebi ili nešto što fizički postoji, poput npr. virusa.

Pored izbacivanje toksičnih tvorevina smeštenih u našim fizičkim organima, Srebrno-ljubičasti plamen takođe može transformisati karmu i traume iz sadašnjeg i prošlih života, koji su zabeleženi u našem eteričnom, mentalnom, emocionalnom i fizičkom telu. Nekad osećamo svoju ličnu karmu kao veliki teret, ali prizivajući Srebrno-ljubičasti plamen osećaćemo se lakšim i manje opterećenim, jer on doslovce sagoreva uzrok naših problema. Drugim rečima, Srebrno-ljubičasti plamen briše negativne energetske zapise iz prošlih života, podiže nam samopoštovanje i pomaže da budemo zadovoljni sobom.

Izuzetno je lak za upotrebu. Ljudi ga redovno koriste za održavanje energetske higijene čakri i aure. Mnogima je ovo najomiljenija metoda za razrešavanje svih situacija koje im ne odgovaraju.

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori