Spinalna terapija

Sokrat je rekao: “Ako želite zdravlje, krenite od kičme”. Kičme se ne treba setiti tek kad zaboli i ne samo kad boli bas ona. Treba joj pružiti potrebnu negu i mnogo pre nego što je sama zatraži.

Energetski sistem “Spinalna terapija” kanalisala je Maria Vindsong. Kombinuje i objedinjava blagotvorna dejstva triju spiritualnih energija – esencije rubina, esencije bisera i esencije bosvelije serate (indijskog tamjana). Aktivacijom dopuštate ovim spiritualnim energijama da dopru duboko u vašu auru, energetska tela i fizičko telo.

Nakon inicijacije potrebno je aktivirati energije svakog ili svakog drugog dana u toku 21 dana. Za vreme primanja tretmana potrebno je mirovati 12-22 minuta. Ne postoje preduslovi za bavljenje ovom tehnikom. Može se koristiti za pomoć sebi i drugima. Ne može se koristiti kao zamena za medicinsku terapiju.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori