Reiki zlatnog svitka

Reiki Zlatnog svitka je Reiki sistem koji pomaže u manifestaciji željenih ciljeva i ostvarenju snova. Efekte ostvaruje na dva načina:

  • otklanja ometajuće energije i blokade za ostvarivanje ciljeva
  • stvara nove misaone obrasce koji pomažu da se cilj realizuje

Reiki Zlatnog svitka kombinuje moć pozitivne vizualizacije i Reikija i udružuje delotvornost ovih metoda. Korišćenjem Reikija Zlatnog svitka možete pomagati i sebi i drugima, uz njihovu dozvolu. Možete raditi na ostvarenju jednog cilja, ili istovremeno na više njih. Drugima možete pomagati i kontaktno i daljinski.

Nekada se može desiti da pokušate da koristite Reiki Zlatnog svitka da manifestujete određeni ishod, a da se to na kraju ne dogodi. Praktikovanjem Reikija Zlatnog svitka učite da otpustite vezanost za previše konkretne želje i da verujete da energija zna šta je za vaše najviše dobro.

Da biste ovu tehniku uspešno primenjivali na sebi, poželjno je da ste praktičar tradicionalnog Reikija ili Kundalini Reikija.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori