Reiki srodne duše

Za prijavu kliknite ovde

Energetsku podršku radu na prizivanju srodne duše u svoj život možete pružiti praktikovanjem Reikija srodne duše. Ovu tehniku kanalisala je 2007. godine čuveni Reiki majstor učitelj Stefani Brejl. Namenjena je prizivanju kako partnerske, tako i prijateljske srodne duše, u zavisnosti od onoga što želite. Tehnika sadrži simbol srodnih duša. Ima dve osnovne namene: pomoć u otklanjanju blokada u vezi bilo čega što se odnosi na srodnu dušu i pomoć u manifestovanje srodne duše.

Ukoliko ste sada u vezi sa svojom srodnom dušom, ali želite neka poboljšanja u tom odnosu, ova tehnika će vam pomoći i u tome. Važan deo tehnike predstavlja i mogućnost raskidanja energetske vezanosti sa bivšim partnerima. Reiki srodne duše možete koristiti za pomoć sebi i drugima. Zbog jednostavnosti i lakoće primene, svakako je bolje da druge osobe završe obuku i pomažu same sebi. Ukoliko ipak pomažete nekom drugom, neophodno je da imate dopuštenje te osobe, jer se zakon slobodne volje mora poštovati. Nemoguće je ovom tehnikom prizvati u život nekoga ko ne želi da bude sa vama.

Za prijavu kliknite ovde

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori