Reiki novac za novu realnost

Reiki novac za novu realnost nastao je 2008. godine, kada je došlo do kolapsa privrede u Americi i ekonomske krize svetskih razmera. U korenu tog problema nalazila se pohlepa. Pohlepa od strane finansijskih institucija, političara, običnih ljudi. Kolaps iz 2008. je verovatno bio prvi korak u dugom procesu prilagođavanja tokom tranzicije od stare kulture ispunjene pohlepom ka novoj, mnogo održivijoj.

Zbog ubrzavanja dešavanja i ozbiljnosti ekonomskih izazova sa kojima smo suočeni, doneta je energija Reiki novac za novu realnost da pruži neophodnu podršku. Ceo svet se u ovom periodu nalazi u procesu čišćenja i stvari se kod nekih ljudi mogu znatno pogoršati pre nego što postanu bolje. Ova energija data je u pokušaju da tranzicija za svakog bude što je blaža moguća.

Reiki novac za novu realnost nema za cilj da u potpunosti otkloni sve izazove vremena u kome živimo, već da pomogne da se kroz tranziciju prođe s lakoćom i alatima koji su od pomoći.

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori