Reiki neustrašivosti

Svi ljudi suočavaju se sa strahom. To je upozoravajući signal da budemo pažljivi – ili svesni – da je možda opasnost u blizini. Strah je primarni, biološki podsticaj koji nas štiti od povreda i održava nas živim i bezbednim.

Iako mnogi kažu da je strah suprotnost ljubavi, strah je zapravo jedan oblik ljubavi – ljubav prema sebi i životu. Bez razumnog straha, verovatno bismo upali u lavlju jazbinu i bili pojedeni.

Prema tome, prirodni strah kao pomoć nam je potreban. To je veoma važan mehanizam za preživljavanje koji nam pomaže da živimo i napredujemo na ovoj planeti.

Prema tome, strah može biti zdrav. Ako se plašite da hodate sami u opasnom delu grada kasno uveče, i vaš strah vas natera da idete drugim, bezbednijim putem, to je dobra vrsta straha.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori