Reiki lune III-VI

Reiki Lune je kanalisala Ejmi Bas kada joj se u snu pojavila žena odevena u belo i rekla joj da su žene širom sveta ugnjetavane i da je potrebno da se povežu sa energijom Meseca (Lune). Namena Reikija Lune je da žene poveže sa svojim unutrašnjim moćima i sa Višim Sebstvom.

Prema Vedama, ženska energija je bazična u svetu. U današnjem svetu okolnosti su najčešće vrlo nepovoljne po žene. Takođe prema Vedama postoje dva tipa energija – muške i ženske, ili solarne i lunarne. Muška ili solarna energija je energija aktivnosti, rizika, hrabrosti, snage. To je energija toplote i zagrevanja. To je energija postignuća, uspeha i liderstva. Ženska ili lunarna energija je meka, nežna i blaga. Lunarna energija je refleksija ženske duše, njenih osećanja i misli. Mesec odražava stapanje žene sa njenom prirodom.

Sistem Reiki Lune omogućava povezivanje sa lunarnim energijama. Reiki Lune podrazumeva poznavanje drevnih simbola i pristup energiji koja predstavlja ženski aspekt ki energije: obnavljanje sopstvene snage, privlačnost, stanje unutrašnjeg balansa, obnavljanje balansa endokrinih funkcija, idealnu težinu, regulaciju emocionalnog stanja, jačanje odnosa. Energija Lune povoljno utiče na razvoj intuicije, skrivenih sposobnosti ljudskog bića i na razvoj kreativnosti. S obzirom da Mesec utiče na sve vode na Zemlji, utiče i na sve tečnosti u ljudskom organizmu, s obzirom da smo sastavljeni oko 70% od vode. Sistem Reiki Lune odlično radi sa svim pitanjima vezanim za tečnosti u organizmu – vaskularni sistem, limfni sistem, balans tečnosti i elektrolita u organizmu.

Primena Reikija Lune podseća ženu na njen primarni zadatak – da donosi na svet ljubav i život, da uvodi ravnotežu pomoću svoje suptilne energije i da podstiče snagu muške energije oko sebe, a ne u sebi. Primenjujući Reiki Lune žena počinje da kod sebe, na svesnom i podsvesnom nivou, razvija jasan osećaj svoje ženstvenosti, što rezultira time da muškarci u blizini te žene počnu izrazitije da ispoljavaju svoje muške kvalitete, počinju da osećaju ličnu snagu, iskazuju brižnost i preuzimaju odgovornost. Vidljivi rezultat primene Reikija Lune može biti podmlađivanje, prolepšavanje, regulisanje telesne težine, uređivanje menstrualnog ciklusa i još mnogo toga.

Sistem Reiki Lune ima šest stepenova. Na prvoj obuci dobijaju se inicijacije u 1. i 2. stepen, a na drugoj inicijaciji u 3-6. stepen.

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori