Anđeoske sekvence 11:11

Energetski sistem ”Anđeoske sekvence 11:11” se sastoji iz 11 inicijacija. Mogu se koristiti u sklopu Reiki tretmana, ukoliko ste praktičar Reikija, ili nezavisno. Aktivacijom konkretne brojevne sekvence aktivirate energiju povezanu sa tom sekvencom. Možete aktivirate jednu ili više sekvenci, u skladu sa namerom  s kojom vršite aktivaciju. Namere koje idu uz svaku sekvencu su konkretne i fiksne.

Sekvence možete koristiti za povezivanje sa Božanskim Izvorom, za pozitivne manifestacije i promenu misli iz negativnih u pozitivne, za dobijanje utehe i vere, za jačanje veze sa vodičima i vaznesenim učiteljima, za vezu sa anđelima, za pomoć u prevazilaženju životnih tranzicija i izazova, naročito u periodima kada osećate da ste u haosu i previranju, za postizanje balansa između materijalnih potreba i duhovne povezanosti, za pomoć u izlasku na ispravan put i obezbeđivanje srećnih okolnosti i mogućnosti, za pomoć u prolaženju kroz životne procese koji se privode kraju (razvod, smrt, gubitak posla, itd.), za povezivanje sa životnom svrhom i njeno ostvarivanje i za iskustva sinhroniciteta u životu, da vam se sve što vam je potrebno u životu pojavi na pravi način u pravo vreme.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori