Optuštanje otpora

Za prijavu kliknite ovde

Jedna od najrasprostranjenijih blokada isceljenju je naš unutrašnji otpor promeni. Iako mislimo da želimo promene u životu, deo nas ih ipak ne želi. Ne radi se o tome da ne želimo da stvari krenu nabolje. Problem je u tome što promena života nabolje podrazumeva da mi treba da se promenimo. Lakše je upirati prstom u nešto van sebe i kriviti spoljašnje okolnosti. Ali nekad je, da bi se situacija promenila, potrebno da se najpre promena desi u nama. Promena može da se odnosi na neko negativno ponašanje, otpuštanje starih ideja i načina razmišljanja, pronalaženje novih načina za reagovanje i još mnogo toga. Nekada smo svesni koja nam je vrsta promene potrebna, a nekad ne.

Putem autotretmana, tehnike disanja i meditacije, energetska tehnika ’’Otpuštanje otpora’’ radi na čišćenju energetskih otpora promeni. Pomaže da se otpusti stisak uplašenog ega, iščiste traume sačuvane u podsvesti i negativni misaoni oblici koji nas drže zavisnim od bola i drame. Sve to predstavlja neophodan preduslov da bismo iz svog trenutnog stanja i situacije iskoračili u bolji život i da bi sav trud koji ulažemo mogao da ima vidljive rezultate.

Za prijavu kliknite ovde

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori