Isceljujuća radost

Za prijavu kliknite ovde

Zrak Isceljujuće Radosti je energija koja podešava polje i energetske sisteme praktičara na određenu frekvenciju, koja izaziva ozdravljujuće reakcije organizma i menja misli i osećanja. Smatra se da Zrak Isceljujuće Radosti dolazi iz srca Stvoritelja, iz Božanskog Izvora.

Povezanost s Božanskim Izvorom za ljudsko biće znači mnogo, jer sprečava odvijanje negativnih procesa u organizmu, počev od suptilnih nivoa pa sve do fizičkog tela. Drži na odstojanju negativne faktore i sile antiljubavi (strahove, odsustvo ljubavi prema sebi i drugima, osećaj usamljenosti, depresije, tuge, beznađa, izgubljenosti, stanja nesreće) iz ljudskog bića i tako izaziva Radost življenja. Izaziva i stanje tihe, Božanske Radosti, koja isceljujuće utiče na sve probleme izazvane stanjima suprotnim od Radosti i stanjima koja su se javila zbog odsustva Radosti.  

Za prijavu kliknite ovde

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori