Isceljivanje trauma i otklanjanje blokada iz prošlih života

Za prijavu kliknite ovde

Bilo koji vid isceljenja ili pomoći u nekom segmentu života, ne podrazumeva samo otklanjanje trauma i blokada stečenih u ovom životu, već i sve probleme prenete iz prošlih života. Najčešće uopšte nismo svesni da su baš ti problemi baza za nastajanje problema koje imamo u sadašnjem životu. Tehnika Isceljivanje trauma iz prošlih života omogućava da se u energetskom polju iščiste sve traume donete iz prošlih života da bi se otvorio put uspešnim isceljenjima u ovom životu.

Tehnika Otklanjanje blokada iz prošlog života potiče od Izvora i vaznesenog učitelja Hilariona i pomaže da se otklone blokade iz prošlih života koje predstavljaju blokade i u ovom životu. To su prepreke zdravlju, sreći, ljubavi, izobilju i slobodi. Ova tehnika radi sa za nas novom energijom iz visokih dimenzija i na blag i suptilan način ’’ispira’’ iz nas te blokade.

Kombinovanje ove dve tehnike predstavlja važan doprinos otvaranju za život kakav želimo, oslobođen tragova daleke prošlosti.

Za prijavu kliknite ovde

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori