Eterični kristali

Za prijavu kliknite ovde

Eterični kristali odgovaraju spiritualnim i isceliteljskim kvalitetima kristala iz spiritualnih dimenzija i kristalnog središta Gaie, Majke Zemlje. Eterična energija tih kristala je 400% jača od energije fizičkih kristala i može se koristiti ili da bi se ojačao postojeći fizički kristal, ili da bi se zamenio u toku isceljivanja, tj. da bi se isceljivanje vršilo samo eteričnim kristalima.

Nakon dobijanja inicijacije frekvencija eteričnih kristala je trajno uskladištena u vašem sistemu i možete ih prizvati za nekoliko sekundi.

Eteričnim kristalima se može pojačavati dejstvo vode, proizvoda za negu tela, suplemenata i svega ostalog za šta verujete da bi bilo dobro da bude oplemenjeno energijom nekog kristala. Potrebno je dobro proučiti isceljujuća svojstva svakog kristala pre upotrebe. 

Za prijavu kliknite ovde

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori