Reiki neustrašivosti

Za prijavu kliknite ovde

Tehnika ”Reiki neustrašivosti” povezuje nas sa Višim Sebstvom i Stvoriteljem u cilju prevazilaženja strahova, koji nas onemogućavaju da u potpunosti ostvarujemo svoju životnu svrhu i živimo ispunjen i srećan život. Svaki put kad osetimo strah, može se reći da doživljavamo neku vrstu energetske paralize, pa se zato energetski pristup može smatrati ispravnim i adekvatnim u prevazilaženju strahova. Rad sa energijama tehnike ”Reiki neustrašivosti” omogućava nam da jasno sagledamo strah, saznamo istinu o njemu iz više perspektive, prevaziđemo ga i nastavimo sa realizacijom svojih ciljeva na najbolji način.

Sve obuke koje nudi Centar Harmonija su za ličnu upotrebu osobe koja završi obuku. Namenjene su ličnom razvoju i poboljšanju kvaliteta života.
Centar Harmonija ne snosi nikakvu odgovornost za način primene znanja stečenog na obukama. Obuke nisu zamena za medicinske usluge već za slučaj potrebe, treba se obratite lekaru.

Za prijavu kliknite ovde

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori