Aktivacija unutrašnje snage

Za prijavu kliknite ovde

Tehnika ”Aktivacija unutrašnje snage” namenjena je svima, ali pre svega onima koji se osećaju depresivno, letargično i blokirano na bilo koji način, usamljeno, izgubljeno ili preplavljeno teretom i obavezama koji su preteški za njihova pleća. Ova tehnika oslobađa nas straha koji neminovno ide uz pomenuta stanja i životne okolnosti i daje nam ideje, inspiraciju i, pre svega snagu za prave korake. Ova tehnika deblokira i balansira treću čakru. Harmonizuje je sa ostalim čakrama i dovodi nas u vezu sa pravom snagom naše duše. 

Sve obuke koje nudi Centar Harmonija su za ličnu upotrebu osobe koja završi obuku. Namenjene su ličnom razvoju i poboljšanju kvaliteta života.
Centar Harmonija ne snosi nikakvu odgovornost za način primene znanja stečenog na obukama. Obuke nisu zamena za medicinske usluge već za slučaj potrebe, treba se obratite lekaru.

Za prijavu kliknite ovde

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori