Aktivacija manifestovanja izobilja i prosperiteta

Za prijavu kliknite ovde

Aktivacija manifestovanja izobilja i prosperiteta je energetska metoda za oslobađanje od svih prepreka izobilju i prosperitetu. Pojmove izobilja i prosperiteta ne treba vezivati samo za materijalno izobilje i prosperitet na finansijskom planu, već ih treba shvatati mnogo šire. Aktivacija je bazirana na činjenici da naša uverenja kreiraju našu realnost, što znači da bez obzira na činjenicu da su izobilje i prosperitet svuda oko nas, oni neće postati deo naše realnosti, tj našeg spoljašnjeg okruženja, ukoliko unutar nas, tj. u našoj podsvesti postoje nepodržavajuća uverenja i ne postoje podržavajuća. Činjenica je da svakom svojom mišlju i svakim svojim osećajem manifestujemo svoju realnost.

Sve obuke koje nudi Centar Harmonija su za ličnu upotrebu osobe koja završi obuku. Namenjene su ličnom razvoju i poboljšanju kvaliteta života.
Centar Harmonija ne snosi nikakvu odgovornost za način primene znanja stečenog na obukama. Obuke nisu zamena za medicinske usluge već za slučaj potrebe, treba se obratite lekaru.

Za prijavu kliknite ovde

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori