Čišćenje negativnih entiteta

Za prijavu kliknite ovde

Energetski sistem ”Čišćenje negativnih entiteta” namenjen je energetskoj i psihičkoj zaštiti svih ljudi, naročito empata. Zaštita se ogleda u prevenciji, tj. sticanju neprobojnosti za negativne energije, kao i u čišćenju, ukoliko se negativni entiteti nalaze u nekom od slojeva naše aure. Pod negativnim entitetima u ovoj tehnici podrazumevaju se misaoni oblici, psihičke kuke, psihički napadi, psihičke zavisnosti, energetski vampiri, geopatski stres i psihičko probadanje. Sistem se sastoj od pet nivoa i simbola koji se koristi na čakrama i u auričnom polju. Ovom tehnikom možemo raditi na sebi i drugima, kao i na prostoru. .

Sve obuke koje nudi Centar Harmonija su za ličnu upotrebu osobe koja završi obuku. Namenjene su ličnom razvoju i poboljšanju kvaliteta života.
Centar Harmonija ne snosi nikakvu odgovornost za način primene znanja stečenog na obukama. Obuke nisu zamena za medicinske usluge već za slučaj potrebe, treba se obratite lekaru.

Za prijavu kliknite ovde

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori