Abundancijin zrak izobilja

Za prijavu kliknite ovde

Abundancija je ime rimske boginje uspeha, prosperiteta, izobilja i sreće. Smatra se i zaštitnicom ušteđevine, investicija i imovine. Njenim likom stari Rimljni ukrašavali su svoje novčiće. U rimskoj mitologiji Abundancija je donosila novac i žito ljudima dok su spavali, posipajući ih svojim darovima iz roga, koji je nosila uvek sa sobom. U nordijskoj mitologiji nazivana je Fula.

Abundancija poseduje izuzetnu lepotu i anđeosku čistotu, veoma je strpljiva i puna ljubavi. Uvek je otvorena da čuje koje su naše potrebe i da ih ispuni. Često je nazivaju anđelom izobilja. Obično se ukazuje ljudima u zelenoj ili zlatnoj boji.

Abundancija pruža pomoć u materijalnom blagostanju, privlači na vašu stranu sve njegove forme. Inicijacija u njene energije omogućava osobi da se lako priključi na njen energetski nivo, kanališe njenu energiju koja se na materijalnom planu prikazuje u vidu finansijske dobrobiti.

Sve obuke koje nudi Centar Harmonija su za ličnu upotrebu osobe koja završi obuku. Namenjene su ličnom razvoju i poboljšanju kvaliteta života.
Centar Harmonija ne snosi nikakvu odgovornost za način primene znanja stečenog na obukama. Obuke nisu zamena za medicinske usluge već za slučaj potrebe, treba se obratite lekaru.

Za prijavu kliknite ovde

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori